Engeliniz İngilizce Olmasın!

 İngilizce bugün bütün dünyanın ortak dili konumundadır. İnternet yazışmalarından, bir konu ile ilgili araştırmalara kadar kabul görmüş bütün kaynaklar İngilizce’dir. Dünyada olduğu gibi ülkemizde de işverenler ve yatırımcılar İngilizce bilen insanlarla çalışmak istemektedir.

İngilizce bilmeyenler için birçok öğrenme yolu ve metodu bulunmaktadır. Sizde işiniz ile ilgili yeni bilgiler edinmek ve/veya pozisyonunuzda yükselmek istiyorsanız İngilizce önünüzde engel olmasın.

Buky Talk olarak aylarca uzun uzun süren, sıkıcı ve ilkokuldan bu yana gelen geleneksel İngilizce öğrenme teknikleri ile değil tamamen hedefe yönelik, hızlı aksiyon alabileceğiniz ve eğlenceli bir şekilde İngilizce öğrenmenizi sağlıyoruz.

İngilizce sizin için öğrenilmek zorunda olunan bir yabancı dil yada işiniz için mecburi olan bir durum olmaktan fazlası olacaktır. Yeni bir dünya keşfedebilirsiniz, yeni bir çevre ile sizinle aynı fikirlere / hobilere sahip insanlarla tanışabilir ve online olarak ortak aktiviteler yapabilirsiniz. Bütün bunlara sahip olabilmeniz için Buky Talk gerekli koşulları sağlamaktadır.

İngilizce öğrenmenin insanlar için önce psikolojik zorluğu bulunmaktadır. Sizin önünüzü tıkayan bu engeli beraber aşıyoruz. Öncelikle İngilizce öğrenmenin en iyi yolu İngilizce pratik yapmaktır. Bunun için yıllardır kalıplaşmış bir düşünce bulunmaktadır. En iyi İngilizce öğrenme yöntemi yurtdışına gitmektir. Kısmen doğru olsa da bu düşünceye göre yurtdışına giden kişiler iyi İngilizce öğrenemeyecektir. Hayır! Buky Talk sayesinde tüm konuşma pratikleri sayesinde %100 İngilizce öğrenebilirsiniz. Seanslarımızda Türkçe bilmeyen eğitmenlerimiz ile tüm diyalogları İngilizce yapmak zorunda kalacaksınız. Burada aklınıza takılan ilk soru “İngilizce konuşurken hata yapmaktan korkuyorum” olacaktır. Buky Talk olarak savunduğumuz misyon ise konuşurken hata olacaktır hatta olmalıdır. Yanlışlar olacak, hatalar olacak ve Buky Talk eğitmenleri ile bu yanlışlardan, hatalardan arınarak kusursuz İngilizce öğreneceksiniz.

Buky Talk’ın sağladığı diğer bir avantajda sadece diyalog seansları haricinde eğlenceli oyun saatleri ile İngilizcenizi oyun oynayarak geliştirebilecek, günlük konuşma dili haline getirebileceksiniz. Mail bültenlerimiz ile de İngilizce okuma yeteneğinizi ilerletebileceksiniz. Herhangi bir İngilizce yayını istediğiniz zaman kolayca okuyabilecek ve anlayabileceksiniz.

Sizde aylarca süren sıkıcı ve geleneksel İngilizce kurslarının yerine hem modern hem de hayatın her aşamasında akıcı, tam İngilizce öğrenmek istiyorsanız Buky Talk ile iletişime geçebilirsiniz.


Diğer tüm yazılar için => https://bukytalk.com/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Show Yazılım